Voor iedere te zagen materiaalkwaliteit is tegenwoordig een bandzaag beschikbaar. Bandzagen zijn beschikbaar in de uitvoeringen bimetaal, hardmetaal en diamant. Of het gaat om het zagen van constructiestaal of het zagen van moeilijk verspaanbare kwaliteiten als Duplex en Titaanlegeringen. Daarnaast zijn er bandzagen voor het zagen van speciale toepassingen als glas en abrasieve bouwmaterialen.

Het zagen van staal en non-ferro met bandzagen heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen.  Wikus levert de perfecte bandzaag voor iedere zaag-toepassing. Kwalitatieve bandzagen die garant staan voor snelheid, precisie en een lange levensduur.  Al sinds 1958 ontwikkeld en produceert Wikus bandzagen voor het zagen van zowel staal als non-ferro materialen.

Daarnaast beschikt Van Hoorn Machining in haar programma ook over beugelzagen. Alle beugelzagen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kwaliteiten. Het Duitste Flamme produceert hoogwaardige en kwalitatief goed beugelzagen voor alle toepassingen. 

Wilt u meer informatie over zaagbanden/beugelzagen of andere producten van onze firma? Vult u het contactforumulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mail ons