Zagen

Over van hoorn machining

Opgericht in 1995 en gestart als servicepartner voor de verspanende industrie.

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van zaagbewerking en materiaalopslag en zijn de trotse importeur van de Duitse top-producenten KASTO en WIKUS. Met meer dan 3500 geleverde machines en opslag- systemen in de Benelux hebben we de kennis en ervaring om samen met u de beste keuze te maken voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig productieproces.

Vanuit onze vestigingen in Veldhoven en Antwerpen bieden wij de Nederlandse en Belgische markt de oplossing voor elke vraag op het gebied van zaagbewerking en de opslag van materialen

Zaagmachines

De zaagmachine bestaat uit 2 loopwielen waarover een bandzaag (lintzaag) gespannen wordt. Bandzagen vind je hier.
Een bandzaagmachine beschikt over een frame van polymeerbeton en/of een gelast frame, dit garandeert een zeer stabiele bandzaagmachine met maximale precisie. 

De capaciteiten van een bandzaagmachine lopen uiteen tussen 6 mm tot wel 3000 mm doorsnede. Er zijn bandzaagmachines voor zowel het zagen van zowel verstek als 90 graden sneden.

Kasto BBS A4 Zaagmachine
Kasto BBS A4 Zaagmachine

Zaagbanden

Voor iedere te zagen materiaalkwaliteit is tegenwoordig een bandzaag beschikbaar. Bandzagen zijn beschikbaar in de uitvoeringen bimetaal, hardmetaal en diamant. Of het gaat om het zagen van constructiestaal of het zagen van moeilijk verspaanbare kwaliteiten als Duplex en Titaanlegeringen. Daarnaast zijn er bandzagen voor het zagen van speciale toepassingen als glas en abrasieve bouwmaterialen.

Service

Bij een kwalitatief hoogwaardig product hoort een gelijkwaardige service. Van Hoorn Machining biedt u complete service, in de breedste zin van het woord. Onze ervaren en gedreven servicemonteurs met een ruime productkennis staan voor u klaar.

Opslag

Met een opslagsysteem maakt u optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte. Opslagsystemen zijn in veel uitvoeringen beschikbaar, van eenvoudige manuele systemen tot volledig geautomatiseerde magazijnen, eventueel gecombineerd met bewerkingsmachines. Niet alleen het optimaal gebruik van uw ruimte en de vele mogelijkheden tot automatiseren behoren tot de mogelijkheden. Ook het voorkomen van materiaalbeschadigingen en het beperken van het aantal handelingen behoren tot de voordelen van een opslagsysteem.

contact

Nederland

Telefoon: +31 (0) 40 254 09 07
Adres: Zandven 16 5508 RN, Veldhoven
Email: Info@vanhoornmachining.com
Openingstijden: 08:30 – 17:00

België

Telefoon: +32 (330) 49548
Adres: De Keyserlei 58-60 / Bus 19, 2018, Antwerpen
Email: Info@vanhoornmachining.com
Openingstijden: 08:30 – 17:00