Search
Close this search box.

Over

Wil verrijt

Wil Verrijt heeft meer dan 10 jaar ervaring als Commercieel Technisch Adviseur/Sales bij Van Hoorn Machining BV sinds september 2013. Het bedrijf, opgericht in 1995 als servicebedrijf voor de verspanende industrie, is trots op zijn rol als importeur van Duitse producenten zoals KASTO en WIKUS. Ze bieden oplossingen voor zaagbewerking en materiaalopslag.

In zijn rol bij Van Hoorn Machining heeft Verrijt niet alleen commerciële taken uitgevoerd, maar ook technisch advies gegeven. Zijn expertise omvat gereedschap en zaagbewerking, waarbij hij zijn kennis deelt en bijdraagt aan het streven naar een hoogwaardig productieproces.

Voor zijn tijd bij Van Hoorn Machining werkte Verrijt 13 jaar en 8 maanden als Senior Field Accountmanager Branche Infrastructures bij MCB-Nederland. Zijn betrokkenheid bij klantrelatiebeheer in de infrastructuurbranche toonde zijn waarde in deze rol.

Verrijt heeft een substantiële bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van organisaties in de industrie, met toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, zoals blijkt uit zijn professionele reis bij Van Hoorn Machining en MCB-Nederland.

Direct contact opnemen met Wil?

Team - Wil Verrijt

Dankjewel voor je Sollicitatie!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij maken gebruik van cookies.
Meer weten? Raadpleeg onze Privacyverklaring 

Chat openen
1
Welkom bij Van Hoorn Machining
Hi, waarmee kunnen we je helpen?
Begin hier direct een chat!