Search
Close this search box.

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Bron: metaalmagazine

Metaalhandel ODS in Barendrechtwerkt met zes Kastotec  bandzaagzaagmachines. Het distributiecentrum van ThyssenKrupp in Zwijdrecht beschikt over vier van deze zaagmachines, waarvan één met automatisch magazijn. Bij het distributiecentrum van Sandvik in Venlo wordt al sinds 2004 gezaagd met een Kastotec bandzaagmachine. 

Een nauwkeurige zaagsnede met een haaksheid binnen 0,1 mm per 100 mm en een langere levensduur van de zagen. Twee cruciale eigenschappen waaraan de Kastotec bandzaagmachines van Kasto hun populariteit binnen de metaalhandel ontlenen. “Voor een nauwkeurige zaagsnede is een hoge stabiliteit van de machine doorslaggevend”, zo noemt Ronnie Bons van Van Hoorn Machining in Veldhoven meteen een eerste randvoorwaarde. Van Hoorn Machiningvertegenwoordigt het Duitse Kasto op de Benelux-markt. Om een maximale stabiliteit te bereiken heeft Kasto voor wat het frame en de zaagunit betreft gekozen voor het stijve en trillingsarme polymeerbeton.

In een komend nummer van Metaal Magazine in een driepagina-reportage meer informatie over de bandzagen bij ODS, ThyssenKrupp en Sandvik.

Klik hier voor het hele artikel
[/av_textblock]

Dankjewel voor je Sollicitatie!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij maken gebruik van cookies.
Meer weten? Raadpleeg onze Privacyverklaring 

Chat openen
1
Welkom bij Van Hoorn Machining
Hi, waarmee kunnen we je helpen?
Begin hier direct een chat!