Search
Close this search box.

De Zaagpodcast

Welkom bij de Zaagpodcast, waar we de wereld van zagen en opslag verkennen met medewerkers van Van Hoorn Machining. In onze tweewekelijkse afleveringen bieden we een uniek inzicht in de dynamiek van de zaag- en opslagindustrie.

In deze podcast worden de getalenteerde professionals van Van Hoorn Machining geïnterviewd, waarbij zij hun ervaringen, uitdagingen en innovaties delen. Van geavanceerde zaagtechnologieën tot logistieke hoogstandjes, de Zaagpodcast werpt een boeiende blik op alle aspecten van deze bedrijfstak.

Of je nu een professional bent of gewoon nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt bij Van Hoorn Machining, abonneer je op onze podcast voor inzichten, anekdotes en inspirerende verhalen. De Zaagpodcast – waar passie en precisie samenkomen in de wereld van zagen en opslag.

S1A1: Misverstanden

In deze boeiende aflevering van de Zaagpodcast, gaat Edwin Vlems in gesprek met Wil Verrijt van Van Hoorn Machining over de veelvoorkomende misverstanden in de zaagindustrie.

S1A2: Opslag

Ontdek in deze Zaagpodcast hoe Ronnie Bons van Van Hoorn Machining uitlicht hoe opslagsystemen niet alleen ruimte besparen, maar ook de veiligheid en efficiëntie binnen productieprocessen verbeteren.
De zaagpodcast logo

Liever kijken naar de podcast?

Meer automatiseren
Efficiënt en veilig opslaan.Beste machine
Een nieuwe machine ligt niet altijd voor de hand,
maar waarom eigenlijk niet?

nooit stilstaan

Onze monteurs zorgen dat je nooit stilstaat.
Mocht je tóch ooit stilstaan, zorgen zij dat je snel weer aan het zagen bent!

Dankjewel voor je Sollicitatie!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij maken gebruik van cookies.
Meer weten? Raadpleeg onze Privacyverklaring 

Chat openen
1
Welkom bij Van Hoorn Machining
Hi, waarmee kunnen we je helpen?
Begin hier direct een chat!