Search
Close this search box.

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
bron: http://www.metaalnieuws.nl/

Kasto presenteert op de AMB voor het eerst een nieuw ontworpen hoogvermogen bandzaagmachine die is geoptimaliseerd voor bimetalen en carbide bladen. Dit resulteert in korte snijtijden en lange standtijden van de gereedschappen.

De specialist in het zagen van metalen en opslagtechniek zal haar innovatieve lijn van producten voor het bewerken en opslaan van staf- en plaatmateriaal demonstreren. De presentatie toont ook efficiënte oplossingen voor het terugwinnen en opslaan van energie.

Alle opslagsystemen van Kasto zijn optioneel beschikbaar met energieterugwinsysteem en een geïntegreerde energie-opslagunit. Het systeem kan een energie-overschot, zoals dat bijvoorbeeld wordt geproduceerd bij het remmen van een portaalkraan, omzetten in elektriciteit en deze tijdelijk opslaan voor later gebruik. Dit reduceert de elektriciteitskosten voor de werking van het opslagsysteem. Op de AMB laat Kasto dit systeem zien op een Unitower torenopslagsysteem.

Ook toont Kasto een aantal oplossingen die al lang in gebruik zijn, zoals de automatische KASTOspeed hoogvermogen cirkelzagen die zijn ontworpen voor efficiënte volumeproductie in continue operatie. Met de KASTOsort robot interface kunnen ze makkelijk worden geïntegreerd in een productieproces. Industriële robots verwijderen gezaagde delen automatisch en voeren ook andere taken uit zoals ontbramen, markeren sorteren en opslaan.

Verder showt Kasto de KASTOvertical semi-automatische bandzaagmachine voor langsliggend zagen en de KASTOwin serie bandzaagautomaten, die een flexibele universele oplossing vormt voor het productief seriematig zagen van solid materialen, buizen en secties. Deze serie omvat vijf volautomatische bandzagen die een bereik van 330 tot 1060 mm afdekken.

Kasto wordt in Nederland vertegenwoordigd door Van Hoorn Machining.

Kasto
Hal 6, stand B11 en B12
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.vanhoornmachining.com/wp-content/uploads/2016/08/Kasto-MetaalNieuws.jpg’ attachment=’3158′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=”][/av_image]

[/av_one_full]

Dankjewel voor je Sollicitatie!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij maken gebruik van cookies.
Meer weten? Raadpleeg onze Privacyverklaring 

Chat openen
1
Welkom bij Van Hoorn Machining
Hi, waarmee kunnen we je helpen?
Begin hier direct een chat!