Search
Close this search box.
Zaagspecialist Van Hoorn Machining presenteert tijdens Technishow zijn bandzaagmachine Kasto A 5.0 Tube. Deze zaagmachine is een uitbreiding op de Kastowin-serie met een zaagcapaciteit van 10-500 mm en is speciaal ontwikkeld voor het zagen van buisprofielen.
De machines uit de serie WIN worden door Kasto in Duitsland geproduceerd aan de hand van een geheel vernieuwde productiemethode. De machines worden geheel opgebouwd uit zelf vervaardigde componenten en onderdelen van Europese topleveranciers.
In de Kastowin A5.0 Tube is de bandzaag 180 graden gedraaid , de machine zaagt van onder naar boven. Hierdoor komen er nauwelijks spanen in het te zagen profiel terecht wat resulteert in
snellere zaagtijden, een mooier zaagbeeld, minder verbruik van koelwater een sterk verbeterde standtijden van de zaagband. Ook de inzet van hardmetalen zaagbanden behoort tot de mogelijkheden.
Alle machines uit de serie Win zijn uitgerust met de vernieuwde intuïtieve besturing Kasto-advanced control waarin de benodigde zaagparameters automatisch worden ingesteld en tijdens het zagen continue en geheel automatisch worden gecorrigeerd voor de allerbeste prestaties. (Kastorespond).

Zagen met hardmetalen zaagbanden

Naast de Kastowin A 5.0 tube presenteert van Hoorn Machining nog twee machines uit de Kastowin serie aangevuld met een Kastotec AC Performance Cutting machine die speciaal ontwikkeld is voor het zagen met hardmetalen zaagbanden. Naast deze productie bandzaagautomaten zal ook een aantal machines uit het Kasto-werkplaatsprogramma te zien zijn, een verticale bandzaagmachine van Mössner en twee RSA afbraam machines die recent in het leveringsprogramma zijn opgenomen.
Tot slot exposeert van Hoorn Machining een selectie uit het bandzaagprogramma van Wikus in combinatie met een aantal zaagtoepassingen. Zo is er ook een expositie van Wikus bandzagen toegepast op diverse materialen waaronder een alumium spruitstuk van Porsche wat beschikbaar is gesteld door MGG uit Tegelen .

 

Van Hoorn Machining staat op de TechniShow in hal 8, stand nr. D.090

artikelen_fotos_161654_800     5497_283

Dankjewel voor je Sollicitatie!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij maken gebruik van cookies.
Meer weten? Raadpleeg onze Privacyverklaring 

Chat openen
1
Welkom bij Van Hoorn Machining
Hi, waarmee kunnen we je helpen?
Begin hier direct een chat!